Maďarská drůbež

Maďarská drůbež se vyznačuje vynikající kvalitou, která pochází z úrodné půdy Velké uherské nížiny východně od Dunaje a z dlouhé tradice chovu drůbeže, jež sahá až do středověku. Od hus a kachen po krůty a kuřata. Každý kousek maďarské drůbeže nese v sobě dědictví pečlivé péče a tradičního know-how. Zde se spojuje prvotřídní chov s působivým genetickým dědictvím, což vytváří nezaměnitelnou chuť a kvalitu. Maďarská drůbež získává svůj charakter z krajiny, kde je vychovávána, a z lidí, kteří se o ni starají s láskou a obdivem k tradicím. Na drůbežích farmách i klidných osamělých dvorcích se chovají husy a kachny i na vynikající a celosvětově oslavovanou delikatesu bílá játra Foie Gras.

Díky inovativním postupům a moderním zařízením maďarští výrobci dokáží zachovat čerstvost, čímž vznikají produkty, které osloví svou vynikající chutí, konzistencí a dlouhou trvanlivostí. Spojuje se zde mistrovství tradičních metod s přesností a efektivitou moderní technologie.

🇭🇺 Děkujeme maďarskému velvyslanci za milá slova o naší obchodní spolupráci s potravinářskými závody v Maďarsku. Přečtěte si referenci přímo od pana velvyslance.

Naše vize

Maďarská drůbeží produkce je symbolem spojení minulosti a budoucnosti, kde tradice ustupuje modernímu pokroku, aniž by ale přišla o svou jedinečnou kvalitu a regionální charakter.

Co z Maďarska vozíme?

Husy a kachny
  • Husí a kachní kalibrovaná stehna
  • Husí a kachní kalibrovaná prsa MAGRET
  • Husí a kachní játra tmavá
  • Husí a kachní játra bílá FOIE GRAS
  • Husí masitá křídla - ramena
Krůty
  • Krůtí prsa
  • Krůtí stehenní filety
  • Krůtí prsní medailonky
  • Krůtí rolky
Kuřata
  • Kuřecí prsa
  • Kuřecí kalibrovaná stehna
  • Kuřecí stehenní filety
  • Kuřecí čtvrtky zadní
  • Kuřecí játra

Přidejte se k našim partnerům

"Co eskymáci dávno vědí!"